Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, ele geçen parada artış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı insanları görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments