Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, mal mülk kazanacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek sevinçten adeta havalara uçacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, alanında marka bir isim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments