Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek kazancının günden güne çok artacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı insanları görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments