Rüyada hasta yatan birini görmek

Rüyada hasta yatan birini görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Rüyada hasta yatan birini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulur.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek birlikte bazı işler yapılacağına, çok büyük borçlar alacağına inanılır.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işarettir.

Rüyada hasta yattığını görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yatan hastanın yürüdüğünü görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments