Rüyada hasta yattığını görmek

Rüyada hasta yattığını görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, makam ve rütbe edineceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada hasta yattığını gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek sorunlu bir döneme girileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatan hasta görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Rüyada yatan hastanın yürüdüğünü görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments