Rüyada hasta kuşu görmek

Rüyada hasta kuşu görmek yokluk içine düşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kuşu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada hasta kuşa su vermek yanlış yatırımlar yapılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta kuşu görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Rüyada büyük kuşlar görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işarettir.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments