Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve güvercin görmek yeni işlere gireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, onlara hayrının dokunacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada iki muhabbet kuşu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments