Rüyada hasta bir kişi görmek

Rüyada hasta bir kişi görmek şansa, iyileşeceğine, kısmet alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir kişi gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kişiyi hasta görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada hasta kişiyi görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments