Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, onun her zaman başında olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış mısır almak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada haşlama mısır yemek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlamış mısır görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır haşlaması görmek rızkının kesileceğine, neşesini kaçıracağına inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments