Rüyada haşlamış patates görmek

Rüyada haşlamış patates görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına inanılır.

Rüyada haşlamış patates gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada haşlamış patates görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada patates haşlaması yemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates soymak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada patates haşlama görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada haşlanan patates görmek takdir edileceği işler yapacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış patates görmek rahatlığa ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada haşlama patates görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments