Rüyada haşlanmış patates görmek

Rüyada haşlanmış patates görmek büyük düşüneceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış patates gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada haşlamış patates görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada haşlama patates görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet eder.

Rüyada patates haşlaması yemek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Rüyada haşlanan patates görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış patates görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patates haşlama görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates soymak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments