Rüyada haşlanmış patates soymak

Rüyada haşlanmış patates soymak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış patates soymak gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Rüyada haşlanmış patates soymak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada patates haşlaması yemek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Rüyada patates haşlama görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada haşlama patates görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlamış patates görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates görmek dertlerin sona ereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments