Rüyada yakınını hapishane görmek

Rüyada yakınını hapishane görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ömür boyu başarılı olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yakınını hapishane gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada yakınını hapishanede görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yakınını hapishane görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanede görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada başkasını hapishanede görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye girip çıkmak çok mutlu olunacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını hapishanede görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye düşmek kolay kolay pes etmeyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments