Rüyada hapishaneden birini görmek

Rüyada hapishaneden birini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancının katbekat artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada hapishaneden birini gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneden firar etmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada yakınını hapishane görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada hapishane girmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane duvarı görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada hapishaneden kurtulmak üzüntülerin sevince döneceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek ana baba dualarının alınacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada hapishaneden çıkan birini görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments