Rüyada hapishane girmek

Rüyada hapishane girmek tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, günlerini bunun için harcayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, hayırlı ve güzel olacağına, hatalarını fark edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada hapishane girmek gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada hapishane girmek rahat bir hayat sağlayacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada hapishane görmek heveslerin söneceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini hapishanede görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada kızını hapishanede görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments