Rüyada hapis olduğunu görmek

Rüyada hapis olduğunu görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapis olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin hapisten çıktığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Rüyada hapisten çıkan birini görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapis olan birini görmek rütbesinin artacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada hapisten çıktığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hapisten kurtulmak allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini hapisten çıkmış görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi hapiste görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments