Rüyada hapisten kurtulmak

Rüyada hapisten kurtulmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada hapisten kurtulmak gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada hapisten kurtulmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi hapiste görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hapiste görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını hapiste görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hapis olmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Rüyada karısını hapiste görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments