Rüyada hanımının aldattığını görmek

Rüyada hanımının aldattığını görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, ona emek vereceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımının aldattığını gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada hanımının aldattığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hanımı görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımımı görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada hanımla kavga etmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada abinin hanımını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımını kaybetmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını sırtında taşımak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada hanımı dövmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments