Rüyada hamile olup doğum yapamamak

Rüyada hamile olup doğum yapamamak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sorunlarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Rüyada hamileyken doğum yapmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile doğum yapmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin erken doğum yaptığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını görmek kısmetli bir kişi olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments