Rüyada hamile değilken doğum yapmak

Rüyada hamile değilken doğum yapmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak çok büyük başarılara imza atacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada evli değilken hamile kalmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek hayallerin gerçekleşeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işarettir.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada hamileyken doğum yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments