Rüyada hamile doğum yapmak

Rüyada hamile doğum yapmak rahatının bozulacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile doğum yapmak gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına inanılır.

Rüyada hamile doğum yapmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalettir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken doğum yapmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments