Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sevinçli haberlere, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup doğum yaptığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada hamile olup doğum yapmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments