Rüyada hamile olarak gelinlik giymek

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, onun zamanını çalacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada hamile gelinlik giymek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, makamını garantileyeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments