Rüyada gelinlik içinde hamile görmek

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik içinde hamile gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada hamileyi gelinlikle görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, köşeye sıkıştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymiş hamile görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikli hamile görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işarettir.

Rüyada hamile gelinlik giymek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments