Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yolunun açık olacağına, tüm özlemini gidereceğine, birlikteliğe başlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek kalbini kıracağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Rüyada hamile gelinlik giymek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, canlanacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birini gelinlikle görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, borçlarının ödeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments