Rüyada birinden hamile kalmak

Rüyada birinden hamile kalmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinden hamile kalmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikize hamile kalmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada şeytandan hamile kalmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments