Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada hamile kadını öldürmek giden birinin geri döneceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işarettir.

Rüyada dul kadını hamile görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments