Rüyada hamile kadın öldürmek

Rüyada hamile kadın öldürmek hayatının afiyette geçeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, masa başı bir işe girileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, öz güven kazanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek yeni işler peşinde koşulacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadın öldürmek yeni iş kapılarının açılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını öldürmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments