Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek mutluluğunun zedeleneceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalettir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments