Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek adını herkese duyuracağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, rahatın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek daha fazla kazanç getireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada hamile kadını öldürmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments