Rüyada dul kadını hamile görmek

Rüyada dul kadını hamile görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sorunların tamamen biteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dul kadını hamile gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada dul kadını hamile görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada hamile dul kadın görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul birini hamile görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret eder.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına inanılır.

Rüyada dul kadının evlendiğini görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, yarınlarına inanacağına alamet eder.

Rüyada dul kadın görmek kötü gününü de paylaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dul kadınla evlenmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments