Rüyada hamile kadını taşımak

Rüyada hamile kadını taşımak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yüzünün de güleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını taşımak gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Rüyada hamile kadın taşımak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada hamile kadını taşımak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak maddi olarak eksiye düşüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sırtında kadın taşımak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işaret eder.

Rüyada kucakta kadın taşımak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın cesedi taşımak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments