Rüyada hamile kadını sırtında taşımak

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kadın taşımak yolunun hep açık olacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını sırtında taşımak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ileriye gideceğine inanılır.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak büyük ses getirecek işlere girileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadını taşımak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments