Rüyada bir kadını sırtında taşımak

Rüyada bir kadını sırtında taşımak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, para kazanmaya başlayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak sevinç dolu haberler alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını sırtında taşımak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kadın taşımak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtında köpek taşımak hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments