Rüyada hamile kadını korumak

Rüyada hamile kadını korumak işlerin yavaşlayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, zenginliğinin artacağına, refah düzeyinin artacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını korumak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada hamile kadını korumak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kadını korumak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Rüyada bir kadını korumak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek çok doğru bir yol tutulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek bol bol moral depolanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments