Rüyada birden fazla hamile kadın görmek

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, canla başla çalışacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birden fazla hamile kadın gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek ömür boyu süreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kadın görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla alyans takmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Rüyada birden fazla ay görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments