Rüyada hamile birine görmek

Rüyada hamile birine görmek mülkiyetinin de artacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birine gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada hamile birine dokunmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birine yemek yedirmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasını hamile olarak görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek bundan hayır göreceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile oldu unu görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakını hamile görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ikiz hamile olduğunu görmek yeni şeyler keşfedeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments