Rüyada hamile birine yemek yedirmek

Rüyada hamile birine yemek yedirmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada hamile birine yemek yedirmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada yedi aylık hamile olduğunu görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek en çetin zorlukların aşılacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada birine yemek yedirmek işlerinden belirsizlik olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin yemek yediğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada masada yemek yediğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın yemek yediğini görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments