Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, iyi huylar edineceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet eder.

Rüyada güvercinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan güvercin görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işarettir.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek işlerinin hafifleyeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin kakası görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına inanılır.

Rüyada güvercin tuttuğunu görmek başarısının yükseleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada güvercinden haber almak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments