Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek el açmayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşan güvercin görmek sorununu kolayca çözeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin olup uçmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin boğmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Merhaba Rüyamda beyaz bir güvercin başucuma geliyor ve bana kalk diyor