Rüyada güvercin tuttuğunu görmek

Rüyada güvercin tuttuğunu görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin tuttuğunu görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kupon tutturmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toto tutturmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments