Rüyada güvercin olup uçmak

Rüyada güvercin olup uçmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, düşmanından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada güvercin olup uçmak gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada beyaz güvercin olup uçmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalettir.

Rüyada güvercin gibi uçmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada güvercinle uçmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin olup uçmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada eve giren güvercin görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments