Rüyada güvercin yuvası yapmak

Rüyada güvercin yuvası yapmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, verimli olacak işler yapacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası yapmak gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada güvercin yuvası yapmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercine yuva yapmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kasasının daha çok para dolacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yuvası görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulur.

Rüyada yuvada güvercin görmek parasal krizler yaşanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments