Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek aydınlanacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Rüyada sırtına dokunmak elinin döneceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtına dokunmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına inanılır.

Rüyada sırta dokunmak iyi geçiminin devam edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine inanılır.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak büyük bir projenin başına geçileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Rüyada bir kadına dokunmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cine dokunmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments