Rüyada güvercin yavrusu görmek

Rüyada güvercin yavrusu görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada güvercin yavrusu gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada güvercin yavrusu görmek kederleneceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yavru güvercin görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalet eder.

Rüyada yavrulu güvercin görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek hak yiyeceğine, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ruyamda damda 2güvetcin yavrusunu ac ve susilerdi onlara yugurt gibi birseyler götöröyordim

Nur

Ruyamda guvercin korkudan yavrularını Yuvasında saga sola dagırmıstı Bende eşimle onları bulup toplayıp yuvasına koymaya ugrasıyodum