Rüyada güvercin ve yılan görmek

Rüyada güvercin ve yılan görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada güvercin ve yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada yılan ve güvercin görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, borçlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yılan görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yuvada güvercin görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kartal ve güvercin görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada güvercinleri beslemek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve fare görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Savaş

Güvercinleri beni biyere çekip sonra yılanları görmek