Rüyada güvercin ve fare görmek

Rüyada güvercin ve fare görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin ve fare gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada güvercin ve fare görmek bunu şeref sayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Rüyada güvercin kanadı görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet eder.

Rüyada güvercinden kaçmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü güvercin görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada güvercin yaralamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada omzunda güvercin görmek rahat bir hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercinle konuşmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments