Rüyada güneş gözlük almak

Rüyada güneş gözlük almak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlük görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük almak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek iş değişikliğine gidileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments