Rüyada gündüz ay görmek

Rüyada gündüz ay görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada gündüz ay gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gündüz ay görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada geceden gündüze geçmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gündüzü karanlık görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Rüyada gündüz yıldız görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada gece gündüz görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments