Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek hoşluklarla karşılaşacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir gümüş kolye görmek hep yerinde sayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments